BASIC ITALIAN II

BASIC ITALIAN II Basic Italian II

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 178 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Basic Italian II. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2022 om 19:12 Heel lekkere pasta maar het is al ee tweede keer dat we hier bestellen en elke keer doen ze er heel lang over om te leveren! Deze keer 20 minuten na gevraagde uur van levering.
31 mrt 2022 om 10:17 BESTEL HIER NOOIT!!! Meer als een uur moeten wachten op wat pasta ( een zaak die bekend staat om de sausen al op voorhand klaar te hebben) de pasta was koud met amper saus dus eig droge witte pasta. Bestel hier nooit meer je gaat het je nog beklagen!
31 jan 2022 om 21:18 Niets op aan te merken, behalve dan misschien dat de extra kip belachelijk duur is voor wat je krijgt, maar goed…
27 nov 2021 om 3:09 bestellingen waren fout en pasta was redelijk koud
17 nov 2021 om 22:06 De pasta was al koud, maar wat wil je : ’t heeft maar liefst 85 minuten geduurd. Voor één onnozele pasta. En dan vraag je €4,49 voor de levering? Vroeger gaf ik graag een fooi (cash), maar nu is dat echt niet meer aan de orde als student.
5 nov 2021 om 14:31 Levering was 30min te laat. Ik had een large pasta met spinazie en zalm besteld maar de onderste heft was met pesto. Onsmakelijke combinatie.
4 okt 2021 om 15:28 Eten was dit keer mega slecht. Vroeg om extra champignons (die je op de app niet kan aanduiden) niet gekregen ondanks alle keren ervoor wel. Heel weinig saus en de pasta was helemaal niet gaar. Alles kunnen weggooien!
15 sep 2021 om 19:55 Super lekkere pasta’s
22 aug 2021 om 19:04 Ik bestelde een carbonara large. Deze bevatte amper saus, waardoor het enkel droge pasta en spekjes was... Teleurstellend.
20 aug 2021 om 10:30 Lekker
16 aug 2021 om 19:38 Was perfect
4 jul 2021 om 23:02 Ik kreeg geen kaas bij mijn pasta. Pasta zonder kaas is NIET oke :(